Afla Detalii
0725475698

Blog

Instructiuni Montare Plase Magnetice

Instructiuni Montare Plase Magnetice

Montarea plaselor magnetice se va face dupa cum urmeaza:

 • daca usa dvs se deschide spre interior PLASELE MAGNETICE SE MONTEAZA PE EXTERIORUL TOCULUI
 • daca usa dvs se deschide spre exterior PLASELE MAGNETICE SE MONTEAZA PE INTERIORUL TOCULUI
 1. se curata tocul usii foarte bine astfel incat suprafata sa fie USCATA si CURATA.
 2. cu ruleta sau metru se masoara si se afla unde este jumatatea usii pe care o marcati cu un creion ca in imaginea 1.
 3. se intinde plasa magnetica pe o suprafata plana si se desface astfel incat magnetii de pe centru sa uneasca cele 2 jumatati (aici o sa vedeti ca intr-unul din capete magnetii sunt asezati la o distanta mai mare – acolo este partea de sus a plasei care se pozitioneaza pe TOCUL usii) – imaginea 2.
 4. desfaceti benzile adezive de pe velcro si lipitile pe plasa magnetica exact ca in imaginea 3.
 5. luati prima jumatate a plasei magnetice si lipiti-o pe tocul usii astfel incat marginea cu magnetii sa corespunda marcajului facut la pct. 2.
 6. luati si cea de-a 2-a jumatate si faceti exact ca la pct 5 astfel incat magnetii sa se atraga intre ei.
 7. pentru o extra protectie recomandam ca dupa cele 14 zile sa coaseti efectiv de plasa magnetica jumatatea de arici pentru o durata mai mare de viata.

Sfaturi utile si alte informatii:

 • daca magnetii nu se inchid corespunzator dupa instalarea plasei recomandam sa verificati pasul 2 – masurarea centrului usii dvs.
 • intretinerea plasei magnetice se face prin spalare cu o carpa umeda cu apa si sapun sau la program foarte scurt, fara centrifugare, la maxim 30 de grade in masina de spalat SI DOAR IMPREUNA CU ALTE HAINE.
 • ambalajul plasei magnetice trebuie stocat intr-un loc unde copii nu pot ajunge deoarece piunezele sau punga pot fi folosite pentru a se rani.
 • plasa magnetica, fiind dintr-un material PVC trebuie tinuta departe de orice sursa de caldura: cuptor, aeroterma, etc.
 • deoarece aceste plase magnetice creeaza camp electromagnetic, este recomandat ca persoanele care au dispozitive medicale sa consulte medicul inainte de a monta plasele.
 • atunci cand montati plasele pe tocul de lemn si folositi piunezele aveti grija ca copii sa nu le poata scoate pentru a nu le inghiti.
 • daca montajul nu a fost efectuat corespunzator urmand cei 7 pasi de mai sus aceasta s-ar putea sa nu functioneze corect. Repetati pasii si o sa functioneze perfect.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

+
×